понеділок, 04 квітня 2016 08:59

В коаліцію можуть повернутись дві фракції

В коаліцію можуть повернутись дві фракції
УНІАН

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман не виключає, що до складу коаліції увійдуть не лише "Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт", а й інші політичні сили.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів у неділю.

"Я вважаю, що коаліція повинна бути результативною та ефективною. Сьогодні не йде мова про те, щоб створити коаліцію і уряд, які не будуть ефективні. Якщо буде коаліція на дві фракції, це не виключає того, що в ній можуть бути інші фракції. Зокрема, "Батьківщина" і Радикальна партія", – сказав він.

За словами спікера, він готовий взяти на себе відповідальність та "спалити" свою репутацію, оскільки у випадку дострокових виборів постраждає вся країна.

"Ситуація дуже складна, але є два варіанти. Перший - береш на себе відповідальність, якщо тобі довіряє коаліція. Багато хто каже "навіщо ти береш на себе відповідальність, тебе спалять. Нехай краще будуть дострокові вибори". А дострокові вибори можуть зараз, у цей проміжок часу "спалити" всю країну", - заявив Гройсман.

Нагадаємо з коаліції офіційно вийшли фракції "Батьківщини", "Самопомочі" та Радикальної партії.

Зараз ви читаєте новину «В коаліцію можуть повернутись дві фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути