понеділок, 01 березня 2010 11:18

У кабінеті губернатора з"явився портрет Януковича

Глава Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев може залишиться губернатором і надалі, якщо буде створена коаліція між Партією регіонів та НУНС.

"Усе залежить від того, яка буде коаліція. Якщо коаліція буде з Ющенком, тоді це інше питання. Тоді треба в цілому роздивитися проблематику, де краще бути чи в уряді, чи главою адміністрації. Це не питання, яке можна зразу, нахрапом, вирішити.

Якщо він мені скаже, що у нас немає коаліції з "Нашою Україною", а ми самі рулім цю ситуацію, то я звичайно не залишусь. Якщо буде коаліція і мені запропонують залишитись, не виключаю можливості, що таке може статись. Хоча сам цього не ініціюю", - сказав Асадчев.

У його кабінеті фотокори помітили портрети нинішнього президента Віктора Януковича.

Це було зроблено в момент інавгурації новообраного глави деджави за вказівкою заступника губернатора-керівник апарату ОДА Сергія Соловея.

Він також є головою Полтавської обласної організації Української народної партії.

Нагадаємо, раніше Асадчев заявляв, що має намір подати заяву про відставку в день інавгурації нового президента. Мовляв, залишить пост губернатора "разом з Ющенком".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «У кабінеті губернатора з"явився портрет Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути