понеділок, 19 травня 2014 16:59

В Донецьку відбудеться круглий стіл єдності

В Донецьку відбудеться круглий стіл єдності
Фото: 24tv.ua

У середу, 21 травня, в Донецьку відбудеться третій круглий стіл національної єдності.

Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

"21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом екс-президентів України Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми. Національний круглий стіл - це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародної спільноти та української влади всіх рівнів з представниками організацій, залучених в конфлікт. Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ", - заявив Тарута.

У зв'язку з цим він звернувся до всіх представників громадських і політичних організацій Сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням взяти участь у круглому столі.

"Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українського народу, що прагне до якнайшвидшого вирішення кризи і досягнення миру", - заявив Тарута.

Зазначимо, раніше екс-президент України Леонід Кравчук заявив, що третій круглий стіл може відбутися 21 травня в Черкасах. Нагадаємо, перший раунд круглого столу національної єдності відбувся 14 травня у Верховній Раді. 17 травня у Харкові пройшов другий раунд.

 

Зараз ви читаєте новину «В Донецьку відбудеться круглий стіл єдності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути