пʼятниця, 16 жовтня 2015 16:35

В ЦВК назвали "гарячі точки" на місцевих виборах

В ЦВК назвали "гарячі точки" на місцевих виборах

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський заявив, що на майбутніх місцевих виборах можуть виникнути проблеми з друкуванням виборчих бюлетенів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"На сьогодні можна ідентифікувати сім потенційно "гарячих" точок, де у нас виникли проблеми з друкуванням виборчих бюлетенів", - сказав Охендовський.

У першу чергу це стосується Харківської обласної та Черкаської міської виборчих комісій, де виборчкоми, систематично порушуючи закон, відмовляються виконувати постанови ЦВК та судів про реєстрацію кандидатів.

За словами Охендовського, в інших п'яти точках є надія, що ці проблеми будуть вирішені найближчим часом.

Також, за словами голови ЦВК, ще залишаються невирішеними проблеми в чотирьох виборчкомах: Червоноармійська та Маріупольська міські виборчі комісії (Донецька область), а також в Іванківська та Корецька (Рівненська область) районні виборчі комісії.

Нагадаємо, раніше Комітет виборців України склав перелік регіонів, у яких очікується найбільше порушень на виборах. Також були названі партії, які найбільше тринькають на агітацію.

Зараз ви читаєте новину «В ЦВК назвали "гарячі точки" на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути