неділя, 17 квітня 2016 12:42

В безвізовий режим з Україною ЄС може ввести обмеження

В безвізовий режим з Україною ЄС може ввести обмеження
Фото: www.ednist.info

Євросоюз планує укласти з Туреччиною особливу угоду про безвізовий режим, яке можуть скасувати у разі невиконання Анкарою домовленостей з питань біженців. Схожу норму можуть застосувати і до України.

Про це пише німецьке видання Welt am Sonntag.

Ця угода включатиме так званий пункт про відстрочку дії, який вступить в силу, якщо Туреччина не буде дотримуватися закріплених раніше домовленостей - таких як належне повернення біженців з Греції, достатній захист біженців, які цього потребують, або дотримання прав людини. Цей пункт в разі його прийняття може відносно швидко забезпечити скасування вже введеного безвізового режиму.

За інформацією видання, його також можуть застосувати до угод про візову лібералізацію з Україною, Грузією і Косово. Остаточного рішення про такі плани поки не прийняли. Цю тему повинні обговорити під час зустрічі міністрів внутрішніх справ ЄС 21 квітня в Люксембурзі.

Нагадаємо, незважаючи на підсумки референдуму в Нідерландах, Європейська комісія в цьому місяці планує запропонувати ЄС безвізовий режим з Україною.

Зараз ви читаєте новину «В безвізовий режим з Україною ЄС може ввести обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути