середа, 25 вересня 2013 13:49

В "Батьківщині" заявляють, що влада поширює в ЗМІ фальшиві інтерв'ю з Власенком

В "Батьківщині" заявляють, що влада поширює в ЗМІ фальшиві інтерв'ю з Власенком
Сергій Власенко. Фото: zn.ua

Після прес-конференції захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, на якій були оприлюднені наміри влади арештувати адвокатів Олександра Плахотнюка та Миколу Титаренка, в інтернеті з'явилася чергова порція фальшивих інтерв'ю Власенка.

Про це заявили в прес-службі "Батьківщини".

"Упродовж доби з моменту проведення прес-конференції на другорядних сайтах, які порядні журналісти називають "зливними бачками", з'явилося відразу три фальшивих інтерв'ю з різних питань, які нібито дав Сергій Власенко. Заявляємо, що ці тексти – сфабриковані, і жодного інтерв'ю виданням такого рівня захисник лідера опозиції не давав, не дає і давати не буде", - зазначається у повідомленні.

У партії заявили, що "мета таких фальшивок – заплутати читача і підірвати довіру до справжніх заяв Сергія Власенка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко заявляє про можливий арешт адвокатів Тимошенко

В "Батьківщині" вважають, що проти керівника групи захисту Юлії Тимошенко влада розгорнула війну не тільки на інформаційному, а й на судовому фронті, незаконно позбавивши його депутатського мандата, виписуючи йому мільйонні виплати за сфабрикованими позовними заявами та забороняючи на підставі цього виїзд за кордон.

"Ми розцінюємо факт публікації пачки фальшивок як посилення атаки влади на найближче оточення і захист Юлії Тимошенко та продовження політичного тиску. Напередодні доленосного для України саміту Янукович і його команда навіть не намагаються виконати рекомендації Ради Європи в частині усунення вибіркового правосуддя, а навпаки – поглиблюють проблему", - вважають у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «В "Батьківщині" заявляють, що влада поширює в ЗМІ фальшиві інтерв'ю з Власенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути