четвер, 31 січня 2013 00:56

У "Батьківщині" розкрили формулу влади зі знищення опозиції

У "Батьківщині" розкрили формулу влади зі знищення опозиції
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції ВО "Батьківщина", дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко вважає, що Юрія Луценка піддають психологічному цькуванню. Про це, зокрема, свідчить його потаємне вивезення з приватної лікарні.

Про це політик заявила в ефірі телеканалу ТВі.

"З одного лікарняного ліжка перекладають на інше. Луценко їх запитує: "Мета?" – "От ми вас покладемо проводити реабілітацію". – "До мене будуть допущені захисники?" – "Не буде". – "У мене буде право на телефонний дзвінок?" – "Ні". – "Мене вивезуть на суд, я перебуваю на чотирьох судових процесах?" – "Ні". То от яка основна мета! Вони просто хочуть ізолювати Луценка", – розповіла нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада знущається над Луценком з особливою жорстокістю - "Батьківщина"

За її словами, подібними діями влада прагне унеможливити зустрічі екс-міністра з міжнародними політиками, зокрема, Фюле, Коксом і Кваснєвським.

"Європа хоче бачити Луценка живого, адекватного, що його лікують, що все-таки здоров'я його покращується... А їхня мета ізолювати від судових процесів, від захисників, від дружини, обмежити його права на телефонне спілкування... Це психологічне цькування", - переконана парламентарій.

За її словами, аналогічна ситуація і з Юлією Тимошенко.

"Півтора року без свіжого повітря, півтора року без нормального спілкування, півтора року без права на захист. Це формула нинішньої влади зі знищення опозиції. По одному, психологічно виснажуючи", – пояснила Ірина Луценко.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" розкрили формулу влади зі знищення опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути