субота, 16 лютого 2013 23:30

У "Батьківщині" косо дивляться на опозиційність Хорошковського

У "Батьківщині" косо дивляться на опозиційність Хорошковського
Фото: tvi.ua

У парламентській фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" готові підтримати будь-кого з кандидатів-опозиціонерів на наступних виборах президента України.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

Політик, зокрема, зазначив, що для опозиції головне – перемогти на виборах 2015 року, а хто буде конкурентом чинному главі держави Віктору Януковичу – це вже другорядне питання.

"Поразка Януковича важливіша, ніж перемога когось конкретного. Важливо, щоб була людина з опозиції, щоби був консенсус", – наголосив Бригинець.

Парламентарій додав, що важливо також, аби опозиція не поповнилася випадковими людьми, яких, імовірно, підтримає частина опозиційних політиків.

"І головне, щоб не було ніякого процесу - типу сьогодні хтось перейде в опозицію. От як зараз відбувається довкола Хорошковського... Хтось стане несподіваним опозиціонером, і всі почнуть на нього працювати й казати, що в нього більший рейтинг. Важливо, щоб не було випадкових людей", – пояснив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" косо дивляться на опозиційність Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути