середа, 08 червня 2016 08:18

В Авакова назвали "камінгаутом" заяву Савченко про переговори з терористами

В Авакова назвали "камінгаутом" заяву Савченко про переговори з терористами
Фото: telekritika.ua

Заява Надії Савченко про необхідність переговорів із бойовиками є її добровільним визнанням своєї приналежності до гендерної меншості.

Так вважає прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

"У зв'язку із таким собі своєрідним "камінгаутом" народного депутата і Героя України, члена нашої делегації у ПАРЄ Савченко, яка вже готова, бачте, вести переговори із терористичними ватажками ОРДЛО безпосередньо, чого і домагається російський агресор", - написав Шевченко.

Він навів слова одного з досвідчених розвідників, кавалера двох орденів Богдана Хмельницького.

"Так от він, що особисто відправив на той світ не один десяток сєпарів, нещодавно розповідав цікаве: "Коли у нас, каже, три офіцери потрапили у полон сєпарів і ми швидко, за декілька тижнів, їх витягли, то потім їх усіх чекали тривалі контррозвідувальні перехресні допити, поглиблені перевірки, медичні обстеження, аналіз психо-фізичного стану і все-таке подібне. Чи все у полоні так було, як вони говорять? Чи бува не брешуть? Чи не перевербували часом? Чи мізки у них у порядку взагалі? А тут два роки у застінках російських тюрем найвагомішого бранця. За нинішнього рівня розвитку фармакології та технологій російських спецслужб арсенал впливу на свідомість в'язня практично необмежений. І жодних перевірок, одразу з літака не на допити, у лікарню чи на поліграф, а у сесійну залу парламенту. Не здивуюся, каже, коли вона іншим разом вже не еспандер, а реальну гранату у ВР принесе". Це ні про що не свідчить, звісно, і я нічого не стверджую. Але мені здався цей його коментар як мінімум вартим уваги. Не більше. Але і не менше", - зазначив Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ не підтримали пропозицію Савченко щодо переговорів з лідерами сепаратистів

Нагадаємо, 7 червня Надія Савченко заявила, що з бойовиками ДНР і ЛНР має бути прямий зв'язок. І висловила готовність до переговорів.

Зараз ви читаєте новину «В Авакова назвали "камінгаутом" заяву Савченко про переговори з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути