середа, 27 листопада 2013 12:47

В 94-му виборчому окрузі найбільшу підтримку має Юрій Кармазін

В 94-му виборчому окрузі (Обухівський та Васильківський райони Київської області) найбільшу підтримку виборців на сьогодні має опозиціонер Юрій Кармазін. Його підтримують 16,8% виборців. Тоді як за провладного кандидата Руслана Бадаєва готові проголосувати 14,1%. Третім за рівнем підтримки є Віктор Романюк (9,9%). Такі дані оприлюднила дослідницька компанія "ЮСС", яка провела соціологічне дослідження в Васильківському та Обухівському районах.

На думку соціологів, високий рівень підтримки Юрія Кармазіна пояснюється його професіоналізмом та позитивним досвідом на попередніх місцях роботи. Саме цим якостям виборці симпатизують найбільше. Серед прихильників Кармазіна таких 36,2%, серед усіх виборців – 29,8%.

В той же час дані "ЮСС" свідчать про те, що 36,8% виборців ще не визначились за кого голосувати. Безперечно, що найбільше шансів заручитись їх голосами має найрейтинговіший опозиційний кандидат. Тобто Юрій Кармазін.

На відміну від Романюка, який змушений спілкуватися із виборцями з Італії, та Бадаєва, який за даними Українскої правди був помічений в підкупі виборців і застосуванні адмінресурсу, Юрій Кармазін проводить потужну і "чисту" виборчу кампанію. Він активно зустрічається з людьми і проводить ряд заходів у Васильківському та Обухівському районах Київської області. Можна прогнозувати, що за час, який залишився до дня голосування підтримка Кармазіна з боку виборців зростатиме.

 

Зараз ви читаєте новину «В 94-му виборчому окрузі найбільшу підтримку має Юрій Кармазін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути