четвер, 24 листопада 2016 09:57

Усі готові до безвізу - віце-прем'єр про настрої в ЄС

Усі готові до безвізу - віце-прем'єр про настрої в ЄС
Фото: dt.ua

Усі представники політсил Європейського парламенту підтвердили готовність проголосувати за лібералізацію візового режиму для України.

Про це розповіла віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає "Громадське".

"Усі представники різних політичних сил у Європейському парламенті підтверджують нам готовність позитивним голосуванням підтримати це рішення. Щоправда, воно набуде остаточної чинності тоді, коли між собою європейські інституції узгодять режим призупинення безвізового режиму для всіх третіх країн", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертний пояснив ризики безвізу

"Ми маємо аналогічні запевнення і від країн-членів, які формують Європейську раду, стосовно того, що в них немає жодних технічних причин для того, щоб не ухвалювати позитивного рішення. Через те, що Україна виконала всі зобов'язання, які брала на себе", - зазначила віце-прем'єр.

Вона уточнила, що рішення в Європейській раді ухвалюють дві третини країн Європейського союзу.

Напередодні міністр закордонних справ Павло Клімкін пообіцяв, що ЄС надасть безвізовий режим для громадян України до кінця 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Усі готові до безвізу - віце-прем'єр про настрої в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути