пʼятниця, 15 січня 2010 09:15

Ющенко наказав Тимошенко рятувати Гаїті

Ющенко наказав Тимошенко рятувати Гаїті

Україна надасть гуманітарну допомогу Республіці Гаїті, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

14 січня президент України Віктор Ющенко підписав указ про надання гуманітарної допомоги Гаїті, згідно з яким Кабінету Міністрів України необхідно забезпечити надання такої допомоги.

"В Україні з глибокою скорботою зустріли повідомлення про нищівний землетрус на Гаїті, який призвів до катастрофічних руйнувань та чисельних людських жертв. У цей трагічний для всього міжнародного співтовариства час Україна приєднується до зусиль з подолання наслідків цієї жахливої трагедії", - йдеться у повідомленні прес-служби зовнішньополітичного відомства.

За дорученням міністра закордонних справ Петра Порошенко МЗС України, постійне представництво України при ООН, постійне представництво України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях в Женеві погоджують необхідність і опрацьовують механізми надання Україною допомоги населенню Республіки Гаїті, що постраждало від землетрусу.

За підсумками оперативних проведених консультації з представниками Управління ООН з координації гуманітарних питань (ОСНА) і Секретаріату Центрального фонду реагування на надзвичайні ситуації (CERF) повідомляється, що ООН високо цінує готовність уряду України допомогти постраждалим і висловлює зацікавленість у направленні додаткових загонів рятувального персоналу і мобільних госпіталів на Гаїті.

МЗС України продовжує координувати підготовку необхідних мерів з організації надання Україною гуманітарної допомоги Республіці Гаїті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Тимошенко рятувати Гаїті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути