четвер, 30 квітня 2009 13:00

Ющенко наказав Тимошенко дати грошей на шахтарський орден

Ющенко наказав Тимошенко дати грошей на шахтарський орден

Президент Віктор Ющенко затвердив статут ордена "За доблесну шахтарську працю". Про це йдеться в його указі від 30 квітня.

Згідно з указом, Ющенко доручив Кабінету Міністрів здійснити фінансове і матеріальне забезпечення виготовлення знаків ордена "За доблесну шахтарську працю", орденських книжок та футлярів.

Згідно з статутом, орден "За доблесну шахтарську працю" встановлено для відзначення громадян за визначні трудові досягнення у видобутку вугілля, залізної руди, руди кольорових і рідкісних металів, марганцевих та уранових руд, шахтобудуванні.

Орден "За доблесну шахтарську працю" має три ступені: орден "За доблесну шахтарську працю" І ступеня, орден "За доблесну шахтарську працю" II ступеня, орден "За доблесну шахтарську працю" III ступеня. Вищим ступенем ордена є І ступінь.

Нагородження орденом "За доблесну шахтарську працю" провадиться послідовно, починаючи з III ступеня.

Орденом "За доблесну шахтарську працю" можуть бути нагороджені працівники, що видобувають вугілля, залізну руду, руди кольорових і рідкісних металів, марганцеві та уранові руди, працівники шахтобудівних підприємств, які зайняті на підземних роботах повний робочий день.

Нагородження орденом "За доблесну шахтарську працю" провадиться указом Президента України.

Сайт Президента
Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Тимошенко дати грошей на шахтарський орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути