субота, 13 лютого 2010 16:26

Юристи Тимошенко відмовились від боротьби

Юристи Тимошенко відмовились від боротьби

Народний депутат Андрій Портнов вважає безперспективним судове опротестовування результатів другого туру президентських виборів в Україні, і склав з себе повноваження з подальшого ведення відповідної юридичної кампанії з боку БЮТ, повідомило "Дзеркалу тижня" близьке до Портнова джерело.

За інформацією джерела, Портнов і близькі до нього експерти в питаннях юриспруденції вважають, що успішно опротестувати результати другого туру виборів в суді та провести повторні вибори неможливо.

"Плюс визнання виборів Заходом, НАТО, ЄС, ОБСЄ, привітання Обами… Треба цілком втратити зв"язок із реальністю, щоб демонстративно не помічати таких очевидних речей", — уточнює джерело з оточення Андрія Портнова.

При цьому, за даними джерела, подібну позицію розділяють далеко не всі в БЮТ. Опоненти Портнова, які входять до так званої "групи Онопенка", зокрема, народні депутати Катеринчук і Власенко, за словами джерела, "взяли в оборот лідера й повністю дезінформували керівництво фракції" стосовно судових перспектив можливого скасування результатів другого туру виборів.

Зараз ви читаєте новину «Юристи Тимошенко відмовились від боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути