вівторок, 28 травня 2013 05:25

Українським журналістам порадили роздати травматичну зброю

Українським журналістам порадили роздати травматичну зброю
Фото: www.volynnews.com

Формат останніх політичних акцій в Україні є чітким сигналом суспільству, що саме в таких рамках відбуватимуться мітинги і президентська кампанія 2015 року. Тому працівникам ЗМІ радять роздати травматичну зброю.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі озвучив політтехнолог Тарас Березовець.

Експерт вважає, що пасивність міліції та її співпраця з агресивними молодчиками делегітимізує не тільки правоохоронні органи, а всю владу загалом.

"Це так зване обнуління легітимності влади. Тому що громадяни бачать, що правоохоронні органи не виконують своїх конституційних обов'язків – не захищають громадян, і в такій ситуації відповідь громадян має бути твердою", - зазначив Березовець.

Він переконаний, що мало хто злякається подібної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочемо, щоб міліція зрозуміла - ми цю справу так не залишимо" - журналісти під будівлею МВС

"Буде частина людей, яка відмовиться. Але повірте мені, що радикалізована частина не відмовиться, вона буде ходити і вже прийде на ці мітинги не з порожніми руками", - запевнив політтехнолог.

Крім того, коментуючи законопроект, який дозволяє вільний продаж травматичної зброї, експерт наголосив, що люди можуть у майбутньому масово скористатись подібним нововведенням.

"Я би взагалі в такій ситуації рекомендував усім журналістам, власникам медіа купити і роздати травматичну зброю. Нехай ходять на мітинги з травматичною зброєю. Якщо міліція не виконує своїх обов'язків, як має захищатися журналіст у цій ситуації?" - поцікавився Березовець.

Зараз ви читаєте новину «Українським журналістам порадили роздати травматичну зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути