вівторок, 12 липня 2016 21:16

Україні допоможуть повернути мільйони Януковича

Україні допоможуть повернути мільйони Януковича

Австрія пропонує Україні співпрацю по поверненню активів чиновників Януковича. Історія з активами негативно впливає на імідж країни.

Про це на зустрічі з заступником генерального прокурора України Євгеном Єніна заявила повноважний посол Австрії в Україні Герміна Поппеллер.

"На імідж Республіки Австрія і Україна негативно впливає той факт, що представники режиму Януковича володіють там активами, отриманими злочинним шляхом. Тому необхідно активізувати співпрацю між нашими країнами", - каже Поппеллер.

Посол запевнила в підтримці Австрією реформування ГПУ і посилення ефективності двостороннього співробітництва в сфері кримінальної юстиції з метою боротьби з міжнародною злочинністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник міністра попався на хабарі

Гроші Януковича можуть піти на зарплати українцям. Новий закон про спецконфіскаціі дозволить використовувати гроші Януковича, до яких зараз немає доступу. Ці кошти дозволять покрити поточні потреби ЗСУ, а також виплатити зарплати українцям.

Нагадаємо, від оточення Януковича вимагають повернути державі 48 га лісу. Земельна ділянка зараз перебуває в оренді на 49 років.

Зараз ви читаєте новину «Україні допоможуть повернути мільйони Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути