четвер, 31 жовтня 2013 14:57

Українці просять Квасьневського захистити їх від гомосексуальної пропаганди
7

Підписання Угоди про асоціацію з ЄС у її нинішній редакції означатиме відкриття шлюзів в Україні для пропаганди гомосексуалізму та руйнування традиційних сімейних цінностей. У цьому переконані активісти "Батьківського комітету України", Ініціативи за здоровий спосіб життя StreetWorkoutKiev та інших громадських організацій, які звернулися з відкритим листом по допомогу до екс-президента Польщі Олександра Квасневського, члена моніторингової місії Європарламента "Квасневський – Кокс".

Як вважають представники громадських організацій, для уникнення такої загрози Україні потрібно озброїтися досвідом Польщі, яка під час ратифікації базової для ЄС Лісабонської угоди Польща зробила офіційне застереження, що Хартія основних прав Європейського Союзу жодним чином не впливає на право держав-учасниць самостійно приймати закони "у сфері суспільної моралі, сімейного права, а також захисту людської гідності та поваги до фізичної і моральної цілісності людини". То ж і Україні варто зафіксувати у своїй Угоді про асоціацію з ЄС застереження, які дозволять приймати суверенні рішення щодо суспільної моралі, сімейного прав і людської гідності.

У відкритому листі активісти просять Олександра Квасневського "використати увесь свій вплив та авторитет, щоб сприяти в створенню з боку ЄС таких самих умов євроінтеграції для України, які були створені свого часу для Республіки Польща". Зокрема, автори відкритого листа просять сприяти виключенню з Додатку XXXIX Угоди про Асоціацію вказівку на Директиву 2000/78/ЄС, яка є шлюзом для поширення гомосексуалізму.

"Внесення таких змін має стати обов'язковою умовою підписання Угоди про асоціацію України з ЄС... Це відповідатиме устремлінням та бажанням абсолютної більшості українців, для яких інститут традиційної сім'ї є святим та недоторканим" – пишуть активісти у своєму зверненні.

Листа до екс-президента Польщі прийняв перший секретар посольства Республіки Польща.

Коментуючи текст листа, ініціатор його написання, співголова Всеукраїнської громадської організації "Батьквіський комітет України" Олександр Скворцов зауважує:

- Ми вважаємо Олександра Квасневського другом України. Від його позиції багато в чому залежить доля підписання у листопаді Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Ми просимо його сприяти застосуванню під час євроінтеграції України польського досвіду захисту традиційних цінностей.

Акція з передачи листа до Олександра Квасьневського представникам Посольства Польщі об'єднала не лише представників громадських організацій – до неї відразу приєдналося і чимало перехожих. Як зауважує з цього приводу учасник акції Микола Скрипник:

- Я взагалі не любитель різних політичних маршів, і зараз просто проходив мимо. Але це питання - та сторона євроінтеграції, яка стосується кожного з нас. Якщо ми не хочемо, щоб наші діти на кожному кроці бачили гей-пропаганду і ставали її жертвою, ми не повинні сидіти склавши руки. Зрештою, ми ж прагнемо захистити своїх дітей від алкоголю і наркотиків. Так само ми повинні захистити їх і від сексуальних збочень!

- Ми підтримуємо дії, спрямовані на збереження сімейних цінностей. У наших традиціях – наша сила. Якщо будемо підточувати наше коріння, будемо слабкими як країна. Ми цього не маємо допустити, - зауважив, звертаючись до учасників акції, координатор StreetWorkoutKiev по Києву та Київській області Денис Гай.

Підтримав звернення до європейського політика і міський театр "Среда обитания", колектив якого вийшов під посольство Польщі. "Такі акції необхідні, бо люди мають єднатися навколо здорових цінностей", - сказав Олександр Клименко, художній керівник театру.

А ось від запланованого театралізованого дійства артисти відмовилися, бо Республіка Польща саме знаходиться у траурі – днями помер перший прем'єр-міністр пост-комуністичної Польщі Тадеуш Мазовецький. Укрїнці вшанували пам'ять політика хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Українці просять Квасьневського захистити їх від гомосексуальної пропаганди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути