понеділок, 30 грудня 2013 11:41

Україна потрапила у такі обійми Путіна, з яких без втрат не вибратися - Кучма

Україна потрапила у такі обійми Путіна, з яких без втрат не вибратися - Кучма

Другий президент України Леонід Кучма вражений тим, як Володимир Путін змусив Віктора Януковича відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це він повідомив ZN.UA.

На питання, вчинок якої людини його особливо вразив у році, що минає, Леонід Кучма відповів: "Ви знаєте, я піду від зворотного і назву Володимира Путіна. Він домігся тієї мети, яку перед собою ставив. За два тижні до, здавалося б, неминучого підписання угоди про асоціацію з ЄС він зміг знайти аргументи для того, щоб президент України відмовився від своїх намірів".

"В результаті Путін взяв Україну у такі обійми, з яких, при всьому бажанні, без втрат не вибратися. Він переграв і Захід, змусивши його дивитися на Україну через московські окуляри. Так наша країна і опинилася між небом і... ковадлом", - сказав колишній глава держави.

"Правда, мені досі не зрозуміло: чому Угода про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі не були підписані під час президентства Ющенка, коли, здавалося б, все сприяло цьому - і симпатії Заходу до української влади, і відсутність економічної кризи в ЄС", - зазначив Кучма.

 

Зараз ви читаєте новину «Україна потрапила у такі обійми Путіна, з яких без втрат не вибратися - Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути