Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 20:12

Україна отримає військову допомогу від США

Україна отримає  військову допомогу від США
Фото: 112.ua

США направить в Україну військову допомогу та гарантує співпрацю на рівні експертів з міністерства оборони.

Україна отримає від США шоломи, роботи з знешкодження боєприпасів, радіоприймачі, бронежилети, індивідуальні аптечки, спальні килимки та куртки. Найближчими тижнями будуть надіслані прилади нічного бачення, тепловізори та додаткові радіостанції.

Крім того, підтримку отримає і Державна прикордонна служба України: одяг, намети, генератори малої потужності, ручні паливні насоси, інженерне обладнання, засоби зв'язку, транспортні засоби, індивідуальне нелітальне тактичне спорядження та засоби спостереження. Останні поставки включають: екскаватори, автокрани, тепловізори, обладнання відеоспостереження, засоби зв'язку, намети, колючий дріт, спальні мішки, та невеликі електрогенератори. У майбутньому США поставлять додаткову техніку та обладнання відеоспостереження, вантажівки та малі патрульні судна.

Окрім цього, експерти міністерства оборони США зустрічатимуться з українськими колегами, для оцінки конкретних заходів та програм, направлених на оборону.

Міністерство оборони США та Державний Департамент використають 19 мільйонів доларів з Глобального Резервного фонду безпеки для підготовки та оснащення Національної Гвардії України. Очікуємо, що навчання почнеться в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Україна отримає військову допомогу від США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути