понеділок, 19 жовтня 2015 17:22

Україна не припинятиме електрозабезпечення Криму - політолог

Україна не припинятиме електрозабезпечення Криму - політолог

Україна має підвищувати вартість електрики, яку постачає до окупованого Криму.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Бондаренко.

"Важко уявити, що Україна може припинити електропостачання півострова. Влада не зможе адекватно аргументувати таке рішення перед тамтешнім населенням. Вони визнані громадянами України. Тому варто якнайшвидше піднімати вартість електрики. І так заробляти на країні- агресорі", - заявив він.

На думку експерта, Україна має поставити вигідні для себе умови.

"Петро Порошенко не підпише петицію про припинення подачі електроенергії до Криму. В Адміністрації президента її розглянуть, але не рекомендуватимуть главі держави її ухвалювати. Вона не відповідає українському законодавству і правилам економічного ринку.

Кримської влади фактично немає, і вона нічого не вирішує. Є лише суб`єктом путінської волі. Із Києвом не домовлятиметься. Тому в рамках загальних домовленостей між Росією і Україною потрібно запровадити вигідні для нас умови електрозабезпечення півострова. Прийшов час вигравати від знущань Кремля", - зазначив Бондаренко.

Нагадаємо, 8 вересня на сайті президента зареєстрували петицію про припинення подачі виробленої в Україні електроенергії на територію тимчасово окупованого Криму. Наразі вона набрала 25 тисяч голосів, і тепер її передадуть до Адміністрації президента на розгляд. АП передасть свої висновки Петрові Порошенку, і він відповість на петицію.

 

Зараз ви читаєте новину «Україна не припинятиме електрозабезпечення Криму - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути