четвер, 16 лютого 2012 11:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Українські медики не побачили нічого нового у діагнозі Тимошенко

Українські медики не побачили нічого нового у діагнозі Тимошенко

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко не вимагає оперативного втручання, заявляє член медичної комісії, керівник відділення Інституту нейрохірургії ім.Ромоданова Євген Педаченко.

"Підтверджено ту тактику лікування, яка була запропонована українськими фахівцями, про оперативне втручання наразі мова не йде", - сказав він на брифінгу, присвяченому підсумкам роботи комісії, у четвер у Харкові.

Голова комісії, перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко зазначила, що висновки та рекомендації комісії передаються пенітенціарній службі, яка ознайомить з ними Тимошенко.

"Юлія Володимирівна визначиться (чи приймати це лікування)", - сказала Моісеєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко дозволила українським лікарям прочитати діагноз німецьких колег

Вона також зазначила, що в тих документах, які залишили лікарі з Німеччини і Канади за результатами обстеження Тимошенко, діагноз "грижа" не згадувався. "В англомовній документації мова про цей діагноз не йшла", - сказала перший заступник міністра.

Моісеєнко зазначила також, що німецькі фахівці пообіцяли вислати спеціальну реабілітаційну програму для Тимошенко. "Що стосується реабілітаційних засобів, то екс-прем'єр їх вже отримала і користується ними", - сказала голова медкомісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діагноз Тимошенко знає її дочка - Власенко

Як повідомлялося, в Україну для обстеження Тимошенко прибули два лікаря з Німеччини і три з Канади. До складу комісії також були включені українські медики.

Зараз ви читаєте новину «Українські медики не побачили нічого нового у діагнозі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути