вівторок, 25 вересня 2012 00:30

Українська діаспора готує акцію протесту з нагоди приїзду Януковича до Нью-Йорка

Українська діаспора готує акцію протесту з нагоди приїзду Януковича до Нью-Йорка
Фото: Reuters

Українці Нью-Йорка збираються пікетувати візит Президента України Януковича до США на сесію Генеральної Асамблеї ООН.

Як повідомляє Український конгресовий комітет Америки на своїй сторінці у соцмережі, представники діаспори планують зібратися на акцію біля представництва України при ООН у Нью-Йорку 25 вересня о 17:00. Головне гасло мітингу - Януковича у відставку.

Як відомо, 24-26 вересня Янукович здійснить робочий візит до США. Зокрема, глава держави виступить на пленарному засіданні 67-мої сесії Генеральної Асамблеї ООН.

За інформацією прес-служби Президента, Янукович також візьме участь в офіційному прийомі від імені президента США Барака Обами та офіційному ланчі від імені Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна.

Крім того, Янукович планує провести низку двосторонніх зустрічей. За словами голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, передбачається також інтерв'ю Президента України американським ЗМІ.

Нагадаємо, що Сенат США прийняв жорстку резолюцію щодо ситуації в Україні, у якій йдеться про вимогу негайно звільнити Юлію Тимошенко та інших політичних в'язнів, а також про заборону на видачу віз тим, "хто відповідальний за ув'язнення Тимошенко і погане поводження з нею".

Зараз ви читаєте новину «Українська діаспора готує акцію протесту з нагоди приїзду Януковича до Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути