Ексклюзиви
четвер, 11 липня 2013 18:11

Україна ніколи не знає, що очікувати від Росії — Таран

Україна ніколи не знає, що очікувати від Росії — Таран
Фото: smereka.org.ua

Україна ніколи не знає, що очікувати у стосунках із Росією, бо все, що стосується українсько-російських стосунків — це "абсолютна темінь".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Все, що стосується українсько-російських стосунків — це абсолютна темінь, там не прозора політика. Якщо йдеться мова про стосунки України із Євросоюзом, то там приховати складно, бо є витік інформації стосовно того, що відбувається", - висловив думку експерт з приводу поїздки прем'єра до РФ.

"Щодо Росії, то це такий парадокс — країна найближча географічно, історія спільна, а стосунки найнезрозуміліші. В будь-якому разі, архіважливих рішень і зустрічей — не буде, бо такі рішення ухвалюються лише на рівні перших осіб. Максимум, що може бути — технічна підготовка якогось документу", - додав він.

Окрім того, за його словами, "з української сторони, радикальних дій, допоки не буде зрозуміло щодо євроінтеграції — не буде. Тому сенсацій не варто очікувати".

Нагадаємо, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький повідомив, що питання закачування російського газу в українські підземні сховища газу буде підніматися на зустрічі прем'єр-міністра Миколи Азарова і прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва у Сочі.

Раніше голова "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що "Газпром" ніколи не буде зберігати газ в українських підземних сховищах. Як повідомлялося, за словами глави Міллера, авансу в 1 мільярд доларів вистачить Україні до 1 січня 2015 року. Станом на початок липня 2013 року в підземних сховищах газу, розташованих на території України, знаходилося близько 7,576 млрд кубометрів.

Зараз ви читаєте новину «Україна ніколи не знає, що очікувати від Росії — Таран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

158

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути