четвер, 27 грудня 2012 08:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Українці не йдуть визволяти Тимошенко, бо знають про неї більше, аніж цей німецький автор – "регіонал"

Українці не йдуть визволяти Тимошенко, бо знають про неї більше, аніж цей німецький автор – "регіонал"
Фото: fakty.ictv.ua

В Україні набагато більше знають про екс-прем'єра Юлію Тимошенко, аніж написано в книзі німецького публіциста Франка Шуманна "Аферистка. Справа Тимошенко", а інформація щодо того, що автор був інформатором "Штазі" не має жодного значення.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Я за те, щоб в такій площині була представлена і інша думка щодо Тимошенко, аніж та, яка була в Німеччині. Німці мають знати обидві думки про Тимошенко. Ну і що, що він був інформатором "Штазі"? Подивіться на керівництво "Батьківщини". Де вони працювали, коли були молодими? Тобто там в Німеччині була така система, що кожен другий був інформатором, як у нас в радянській Україні, кожен другий був інформатором КДБ, але сьогодні ці люди ці люди очолюють політичні партії, розповідають, які вони молодці", - пояснив політик.

Окрім того, він вважає, що "публіцист об'єктивно показав факти щодо пані Тимошенко. Також  не має значення, чи він сам десь накопав ці дані, чи хтось йому дав. Просто має бути відношення до тієї інформації, яка та є. Чи це правда, чи ні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу доведеться випустити Тимошенко, що суттєво вплине на його гру - експерт

Зокрема, Зубанов сказав, що він не збирається читати книгу, оскільки йому і так достатньо інформації з якої зрозуміло про що там йде мова: "Я склав свою думку по Тимошенко, там нічого нового для мене не буде. В Україні набагато більше знають про Тимошенко, аніж в тій книзі написано. Чому українці не піднімаються на захист пані Тимошенко та не йдуть її визволяти? Тому що знають набагато більше про неї, аніж цей німецький автор".

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилась інформація, що німецький публіцист і видавець Франк Шуманн, який написав книгу "Аферистка. Справа Тимошенко", працював інформатором спецслужби комуністичної Німецької Демократичної Республіки "Штазі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розподіл комітетів - це перший програш опозиції. Не треба було накидатися на посади"

16 листопада у Києві представили російськомовний переклад. Видання, що вийшло у харківському видавництві "Фоліо", під критичним кутом розглядає справу Тимошенко й розвінчує її як політика. "Спочатку переслідувалася мета дати об'єктивну картину у справі Тимошенко й про саму Тимошенко. У нас у ЗМІ вона підноситься як носій демократичних цінностей, а на мою думку, вона такою не є. Вона є злочинницею", - сказав Шуман.

Зараз ви читаєте новину «Українці не йдуть визволяти Тимошенко, бо знають про неї більше, аніж цей німецький автор – "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути