субота, 18 лютого 2017 19:10

Україна отримала потужний сигнал підтримки від США - Порошенко

Україна отримала потужний сигнал підтримки від США - Порошенко

Україна отримала потужний сигнал підтримки від США.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко у рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки після зустрічі з віце-президентом Майком Пенсом.

"Для нової адміністрації США Україна знаходиться серед перших пріоритетів. Питання Криму та рішучої боротьби за звільнення Криму також залишається серед пріоритетів. Ніякі питання за спиною України не плануються і вирішуватися не будуть", - зазначив Порошенко.

Щодо самої зустрічі, Порошенко зауважив: "Дуже важливо, що були вже результати зустрічі у нормандському форматі. Я був приємно враженний поінформованістю віце-президента щодо деталей процесів, які відбуваються".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились подробиці переговорів Порошенка з держсекретарем США

Він вказав, що у ході переговорів сторони домовились про координацію дій щодо подій на Сході, координацію стосовно інформування українського порядку денного щодо переговорів з РФ.

У своєму виступі на Мюнхенській безпековій конференції віце-президент США Майкл Пенс заявив, що Російська Федерація має відчувати свою відповідальність за дії в Україні.



Зараз ви читаєте новину «Україна отримала потужний сигнал підтримки від США - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути