пʼятниця, 12 вересня 2014 12:45

Україна збагатить та об'єднає Європу в єдине ціле - Порошенко

Україна збагатить та об'єднає Європу в єдине ціле - Порошенко
Twitter

Визначення України як європейської держави посилить безпеку Європи.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час дискусії у рамках засідання YES, - повідомляє прес-служба президента.

"Європа буде більш безпечною, стабільною, багатою і диверсифікованою з точки зору культури", - сказав глава держави.

Відповідаючи на запитання, що може дати Україна Європі та що можуть отримати країни ЄС від поглиблення співпраці з країною, Порошенко зазначив: "Наша співпраця з Європою є взаємовигідною. І ми зробимо заради цього все, що від нас залежить".

На переконання президента, є значні перспективи розвитку співробітництва, в першу чергу, в економічній сфері. "Я особисто вважаю, що Європа просто не може бути Європейським Союзом без України, бо Україна має величезні територію, населення, і з економічної, політичної, соціальної, культурної точок зору Європа збагатиться", - сказав він.

Крім того, зауважив Глава держави, включення України до ЄС об'єднає Європу в єдине ціле. "Колишня система з двох різних світів зникне після приєднання України до ЄС. Будь-який інший союз на європейських теренах без України просто не міг би існувати, і це чудова нагода для України – допомогти Європі об'єднатися", - наголосив Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Україна збагатить та об'єднає Європу в єдине ціле - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути