середа, 12 червня 2013 13:03

Україна, як ніхто, стабільно показує зростання під час кризи - Азаров

Україна, як ніхто, стабільно показує зростання під час кризи - Азаров
Азаров похвалився, що зростання обороту роздрібної торгівлі на 50% за три роки немає практично ні в кого, а в нас - є. Фото: infosmi.net

Україна – одна з небагатьох країн, які стабільно демонструють економічне зростання під час кризи.

Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету міністрів.

Він закликав Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство закордонних справ організувати системну роботу з популяризації України на світових фінансових ринках.

"У Європі небагато країн, які три роки поспіль у складних умовах демонструють невелике, але стабільне економічне зростання і розвиток внутрішнього ринку. Зростання обороту роздрібної торгівлі на 50% за три роки немає практично ні в кого. А у нас є – це факт", - похвалився голова уряду.

Він додав: "Таким чином, факти доводять, що економічна політика, яку здійснює уряд, послідовна і правильна, і це має бути відображено в усіх рейтингах України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров запевнив, що Уряд працюватиме ще краще

Азаров також підкреслив, що інвестори також орієнтуються на рекомендації компаній, які ведуть бізнес в Україні та досвід взаємодії з владою.

"Тому ми повинні зробити усе можливе, щоб такий практичний досвід був позитивним. Уряд відкритий для діалогу з бізнесом, для критики і пропозицій: як вдосконалювати практику ведення бізнесу в Україні", - підкреслив він.

Саме тому в Україні невдовзі має відбутися Міжнародна бізнес-конференція "Україна і партнери". На неї запрошені гості з різних країн світу, а також провідні українські бізнесмени.

"Фактично, це перша за роки незалежності масштабна ділова конференція, на якій ми хочемо прагматично розповісти нашим партнерам: як вигідно вкласти гроші в Україну. Участь у конференції заявили півтори тисячі компаній, понад три тисячі бізнесменів із шістдесяти двох країн світу", - наголосив Азаров.

Під час Конференції очікується укладення довгострокових угод про співробітництво у різних галузях.

Зараз ви читаєте новину «Україна, як ніхто, стабільно показує зростання під час кризи - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути