середа, 12 червня 2013 11:36

Азаров запевнив, що Уряд працюватиме ще краще

Азаров запевнив, що Уряд працюватиме ще краще
Азаров визнав справедливість зауважень президента Януковича. Фото: ua.comments.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров визнав справедливість зауважень президента Віктора Януковича і запевнив, що уряд працюватиме ще краще.

Про це він сказав під час засідання Кабінету міністрів.

"В умовах світової економічної рецесії відбувається жорстка конкуренція за інвестиції. Водночас інвестори насторожені затяжним спадом провідних економік, тому обережно і дуже вимогливо розглядають, куди вкладати гроші, - наголосив він. - Президент абсолютно справедливо вимагає від уряду, щоби в Україні були сформовані такі конкурентні переваги для інвесторів, щоби було очевидно, що в нашу економіку можна надійно вкладати гроші".

Голова уряду підкреслив, що добре розуміє, що для реалізації цієї мети Україні потрібно ще багато чого зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров нардепам: "Припиніть бойкотувати роботу парламенту!"

"Головне – підтримувати високий інвестиційний статус, роками демонструючи стабільність і прогнозованість нашої політики. На що орієнтуються міжнародні інвестори? У першу чергу, на оцінку нових рейтингових аналітичних центрів. Робота з такими центрами, агентствами та експертами світового рівня має бути окремим постійним напрямком роботи. Наше завдання - оперативно і повно інформувати про ці перетворення, які відбуваються в країні, а також добиватися об'єктивних оцінок інвестиційного клімату в країні", - наголосив Азаров.

Він запевнив, що така робота ведеться і вона вже дає результати.

"Згідно з повідомленням державної служби статистики, у першому кварталі цього року іноземні інвестори вклали в економіку України майже 1,6 млрд дол, що на 76% більше, ніж у першому кварталі минулого року. Але при цьому, загальна сума на 1 квітня складає 56 млрд дол. Це, очевидно, мало для такої великої країни", - зауважив голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров запевнив, що Уряд працюватиме ще краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути