Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2013 18:12

"Ударівець" запускає проект "масштабніший, ніж у Навального"

"Ударівець" запускає проект "масштабніший, ніж у Навального"
Сергій Каплін. Фото: dt.ua

У серпні нардеп-"ударівець" Сергій Каплін заявляв, що з вересня почне стежити за прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Сьогодні у коментарі Gazeta.ua нардеп розповів, що проект "стеження" розширили, але "Щоденник Азарова" буде запущено наприкінці вересня.

""Щоденник Азарова" вже розроблений, вже готовий повністю і контент і команда. На старті цілий офіс, який буде працювати над цим", - заявив Каплін.

Окрім цього "ударівець" повідомив, що організація "Антикорупційна армія", засновником і очільником якої він є, вирішила розширити проект.

"Ми прийняли рішення перенести проект. Народилася дуже гарна ідея створити такий же ресурс, але кращий і функціональніший ніж у Навального (сайт, який працює на відстеження діяльність Володимира Путіна - Gazeta.ua ), де б проводилися розслідування хабарництва, корупції високопосадовців. Ми створюємо потужну сітку по всій Україні тих людей, які будуть виводити на чисту воду всіх, хто грабує державу. Це буде два окремих проекти. "Щоденник Азарова" буде працювати за окремою адресою в інтернеті і буде автономним. Цей проект буде чисто прем'єрським. Другий — охоплюватиме усіх його людей по всій Україні, міністрів, заступників міністрів, голів адміністрації тощо і, до речі, депутатів верховної ради незалежно від їх партійної приналежності. Ми об'єднуємо ці два проекти. Вони будуть перегукуватися своїми функціями і своїм змістом і в кінці місяця (вересня - Gazeta.ua) зробимо презентацію і прес-конференції", - сказав Каплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівець" з вересня стежитиме за Азаровим

Також він розповів, хто фінансуватиме ці проекти.

"Організація буде фінансуватися і зараз фінансується моїм власним коштом і коштом тих людей, які будуть зголошуватися. Так само як Навальний в Росії агітував щоб кошти перераховували, так і ми зробимо адреси для переказів і допомоги", - сказав Каплін.

На запитання, яка кількість людей задіяна у проекті "ударівець" відповів: "Зараз всіх людей, які долучилися по всій Україні неофіційно чи офіційно, анонімних чи не анонімних учасників складає близько 700 чоловік. Це ті люди, які долучилися, які готові до роботи. У нас буде набагато масштабніший, набагато професійніший громадський рух ніж у Навального в Росії".

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" запускає проект "масштабніший, ніж у Навального"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути