вівторок, 28 травня 2013 11:23

"Ударівець" подав до суду на Азарова за бездіяльність

"Ударівець" подав до суду на Азарова за бездіяльність
Каплін подав позов на Азарова, бо той не відповідав на його депутатські звернення. Фото: poltava.pl.ua

Народний депутат фракції УДАР Сергій Каплін звернувся до Окружного адміністративного суду Києва щодо бездіяльності прем'єр-міністра Миколи Азарова, який не відповідав на його депутатські звернення.

Як повідомляється на офіційному сайті УДАРу, Каплін направив на адресу прем'єра депутатське звернення про зловживання службовим становищем директором кадрового забезпечення секретаріату Кабміну Юрієм Євтєєвим, в якому вимагає перевірити факти неправомірного присвоєння Евтееву другого рангу держслужбовця і факти застосування чиновником зброї проти сільських жителів. За інформацією парламентаря, інцидент трапився, коли селяни намагалися повернути захоплений чиновником місцевий пляж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головному кадровику Кабміну інкримінують жорстоке побиття кількох селян

"Відповідно до закону, Микола Азаров повинен був письмово відповісти на звернення протягом 10 днів. Минуло майже два місяці, відповіді немає. Однак, у результаті мого звернення до прокуратури, остання вже порушила справу проти чиновника за фактом його стрілянини у людей", - зазначив Каплін.

При цьому депутат підкреслив, що, незважаючи на розголос, який отримала ця справа, прем'єр продовжує відмовчуватися.

"Я звертався до прем'єра через ЗМІ, із трибуни парламенту, він же демонстративно ігнорує українські закони і кришує "Лозинського номер два". Тому я подав позов до суду і прошу визнати протиправною бездіяльність прем'єр-міністра України Азарова щодо ненадання в установленому законом порядку письмової відповіді на депутатське звернення, направлене 18 квітня цього року", - сказав Каплін.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" подав до суду на Азарова за бездіяльність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути