вівторок, 05 листопада 2013 10:57

УДАР запрошує Рибака "штурмувати" Київраду

УДАР запрошує Рибака "штурмувати" Київраду
Фото: gazeta.ua

Фракція УДАР пропонує голові Верховної Ради Володимиру Рибаку 13 листопада прийти на "нелегітимне засідання Київської міської ради".

Про це заявив перший заступник голови фракції Віталій Ковальчук на ранковому пленарному засіданні парламенту у вівторок.

"Ми пропонуємо вам разом з опозиційними депутатами 13 листопада цього року, коли буде здійснена наступна спроба провести нелегітимне засідання Київради, прийти разом з нами в приміщення КМДА, і самому переконатися, кого і яким чином поставити до Київради", - сказав він.

Нагадаємо 4 листопада на офіційному сайті Київради було оприлюднено розпорядження секретаря Київради Галини Гереги про проведення засідання Київради 13 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступний шанс зірвати засідання Київради у опозиції буде 13 листопада

Як відомо, останні пленарні засідання Київради проходять при посиленій охороні будівлі мерії. При цьому навіть народні депутати не можуть потрапити до зали засідань столичної міськради.

Це обумовлено тим, що опозиція вважає незаконною діяльність Київради після завершення її повноважень 2 червня і всіляко намагається перешкоджати її діяльності.

Зараз ви читаєте новину «УДАР запрошує Рибака "штурмувати" Київраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути