вівторок, 05 березня 2019 13:30

Учасників корупційної схеми в Укроборонпромі треба не звільняти, а заарештувати - Тарута

Учасників корупційної схеми в Укроборонпромі треба не звільняти, а заарештувати - Тарута
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута заявив, що діючий президент Петро Порошенко скандалом щодо розкрадання в "Укроборонпромі" обвалив свій рейтинг. Фото: Цензор.НЕТ

Ситуація з розкраданнями в державному концерні Укроборонпром не є новиною, про це було відомо і раніше. А звільнення заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського - недостатня міра реагування на те, що сталося. Так вважає кандидат на пост президента України, лідер партії "Основа" Сергій Тарута.

"Про те, що діється в Укроборонпромі, було відомо давно. І тільки зараз, коли ситуація стала широко обговорюватися в ЗМІ, почав діяти президент. Якби це відбувалося в Південній Кореї, то там, як тільки інформація потрапила в ЗМІ, вже б заарештували і президента - бо він призначав на державні посади, вже б заарештували секретаря РНБО, і Гладковського і все керівництво держпідприємства. Заарештували б, а потім би вже розбиралися. Так потрібно діяти", - заявив Сергій Тарута в ефірі телеканалу "Наш", коментуючи тему корупційних розслідувань в дежконцерні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пройшло і півроку: Укроборонпром відреагував на розслідування

"Звичайно, ця ситуація вкрай незручна для Порошенка. Президент сподівався "продати" українцям теми мови, НАТО, європейського рівня життя, релігії. А тепер одним цим скандалом обвалив свій рейтинг. І зараз намагається вирішити ситуацію звільненням Гладковського. А всіх причетних не звільняти треба, а посадити в тюрму і ретельно розслідувати цей злочин", - наголосив лідер "Основи".

Журналісти "Bihus.info" у своєму розслідуванні заявили, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони, друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Зараз ви читаєте новину «Учасників корупційної схеми в Укроборонпромі треба не звільняти, а заарештувати - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути