понеділок, 20 жовтня 2008 11:46

Учасники маршу УПА кажуть, що масову бійку спровокували міліціонери

Активісти маршу на честь УПА заявляють, що конфлікт у суботу під час проходження колони патріотів по вул. Володимирській у Києві спровокували правоохоронці.

Про це йдеться у заяві ВГО "Патріот України".

"Ми офіційно спростовуємо будь-які звинувачення у свій бік в ескалації конфлікту і покладаємо всю відповідальність за нього на правоохоронні органи", - йдеться в заяві.

Крім того, учасники маршу звертають увагу "на особливо щільну концентрацію бійців спеціальних підрозділів "Барс" і "Беркут" по вул. Ірінська, де виникла сутичка.

"У зв"язку із чим висловлюємо припущення про заздалегідь сплановану провокацію з боку правоохоронців", - йдеться в заяві.

Водночас учасники маршу заявляють про продовження акції, для підтримки своїх затриманих побратимів. "Ми оголошуємо, що акція не буде завершена до тих пір, доки останній наш побратим не буде звільнений з-за ґрат", - наголошують у ВГО "Патріот України", пише 4post.

Зараз ви читаєте новину «Учасники маршу УПА кажуть, що масову бійку спровокували міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути