вівторок, 23 серпня 2011 14:19

Учасникам мітингу на підтримку Януковича пообіцяли по 150 гривень
17

Фото: ФОТО: Ростислав МИСЮКЕВИЧ

Президент Віктор Янукович взяв участь у церемонії підняття державного прапора України. Церемонія пройшла в Адміністрації президента. Була призначена на 10.00. Територію біля Адміністрації перевірили кінологи з собаками, жінки у синій формі віниками підмели червоні доріжки під будівлею. Президент вийшов з Адміністрації о 10.10, привітав роту Почесної варти. На лацкані його піджака жовто-блакитна стрічка.

"Вітаю воїнів!", - сказав президент.

Державний прапор був урочисто піднятий під виконання військовим оркестром гімну України та збройові залпи. За урочистим маршем Янукович спостерігав мовчки. Після церемонії президент повернувся до Адміністрації.

В цей час перед воротами пройшов мітинг. Близько тисячі учасників тримали державні прапори та транспаранти "Молодь вітає президента Віктора Януковича" та "Разом - ми Україна". На питання, хто організував цей мітинг, казали: "А я знаю? Люди сюди йшли, я з ними". Учасники мітингу кажуть, що прийшли підтримати Віктора Януковича.

"Я считаю, что он все делает правильно. Когда слышу, как его ругают, прямо в морду хочется дать", - говорить жінка років 50-ти.

"Януковича, як і будь-кого з сучасної влади, не підтримую. Прийшов заробити. У мене нещодавно витягнули гаманець зі 150 гривнями - хочу їх компенсувати. Обіцяли 150 за день. Звідси поїдемо до Палацу "Україна", де виступатиме Янукович. А скільки насправді заплатять - поки не знаю", - каже літній чоловік. Тримає державний прапор.

Після підняття прапору люди здали державні прапори молодим людям, які відмовилися спілкуватися, і розійшлися.

Біля вул. Інститутської члени Прогресивної соціалістичної партії, яку очолює Наталія Вітренко, провели акцію протесту проти чинної влади. 15 учасників тримали транспаранти "Ограбление народа - неонацизм - судебний беспредел - переписывание истории - повальная коррупция".

"Это - расписание реалий нашей жизни за последние 20 лет, - пояснив один з учасників, 30-річний Володимир з Києва, - 20 лет предательства собственного народа"

В той же час під Адміністрацією хотіли провести акцію люди, яких обманула фірма-забудовник. Будинки по вул. Глушкова мали здати ще у 2007-2008 році. Натомість 503 сім'ї залишилися без житла і грошей. Їхню акцію вранці заборонив Окружний адмінсуд, але до мітингувальників вийшов представник адміністрації, який взяв листа зі зверненням до президента.

Зараз ви читаєте новину «Учасникам мітингу на підтримку Януковича пообіцяли по 150 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути