четвер, 18 квітня 2013 01:23

У ВР зареєстрували законопроект, який "дасть зелене світло" боротьбі з корупцією

У ВР зареєстрували законопроект, який "дасть зелене світло" боротьбі з корупцією
Віктор Чумак. Фото: tvi.ua

У Верховній Раді зареєстровано "ґрунтовний законопроект, який дасть зелене світло боротьбі з корупцією". Документ передбачає запобігання конфлікту інтересів на державній службі.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив голова комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак.

Зокрема, парламентарій заявив: "Сьогодні було зареєстровано проект закону №2837, який є найбільш ґрунтовним. Це закон щодо повноти чи всебічного фінансового контролю, закон щодо запобігання конфлікту інтересів на державній службі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азарова пропонують штрафувати несумлінних чиновників

За словами Чумака, він уносить зміни до базового закону щодо запобігання протидії корупції, до цілої низки законів щодо притягнення посадових, службових осіб за корупційні дії, щодо низки норм, які змінюють відповідальність, порядок проведення фінансового контролю.

Нагадаємо, раніше уряд схвалив законопроект, що передбачає, в разi вчинення чиновниками неправомiрних дiй, адмiнiстративнi стягнення у виглядi штрафу в розмiрi вiд 850 до 2,5 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «У ВР зареєстрували законопроект, який "дасть зелене світло" боротьбі з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути