пʼятниця, 25 січня 2013 14:18

У виші Королевської зізналися, що вона вчилась заочно

Міністр праці та соціальної політики Наталія Королевська заочно закінчила Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля у 1997 році. Про це йдеться у відповіді вузу на інформаційний запит "Острова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська розуміє людей, оскільки багато років "провела на майданах"

Начальник центру зв'язків з громадськістю Галина Щербак розповіла "ОстроВу", що 9 вересня 1993 року наказом по Східноукраїнському державному університету (сьогодні Східноукраїнський національний університет) Н.Королевська у зв'язку з переведенням на 2 курс економічного факультету (денна форма навчання) з Вищої школи економіки міста Алчевська була допущена "до ліквідації доздач" (досдача академічної різниці - "ОстроВ").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська розповіла студентам про "найкращі роки" і надасть копії дипломів

При цьому, перекладена на денну форму навчання студентка Королевска закінчила університет заочно. "У 1997 році Королевська Н.Ю. закінчила спеціальність" Менеджмент у виробничій сфері "... Захист дипломного проекту на тему" Управління матеріальними ресурсами підприємства "відбулася 17 червня 1997 року. На підставі рішення Державної екзаменаційної комісії Королевською Н.Ю. присвоєна кваліфікація менеджера з врученням диплома встановленого зразка", - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Як і коли Наталія Королевська перевелася з денного відділення на заочне у вузі не повідомили.

Автор: Фото: Остров
 

Зараз ви читаєте новину «У виші Королевської зізналися, що вона вчилась заочно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути