вівторок, 19 лютого 2013 19:07

У Вінницькій облраді Порошенка просили відмежуватися від Домбровського

У Вінницькій облраді Порошенка просили відмежуватися від Домбровського
Опозиціонер порадив Порошенку не мати справ із Домбровським. Фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК

19 лютого на сесії Вінницької облради перед депутатами звітував головний міліціонер області Віктор Русин та прокурор Олександр Мрихін. Після їх виступів слово взяв депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Свитко, згадав вибори 2012 року.

"Послухали звіт, склалося враження, що в нашої міліції одні здобутки. І одеських грабіжників вони затримують по гарячих слідах. Але якщо подивитися на вибори в 11-му та 14-му округах, зрозуміло, що тут мають місце злочинні фальсифікації. Ми зробили безліч заяв щодо цього. А прокурор кваліфікував їх як виборчі скарги. Розглянули як скарги і забули. Між тим, бандюки викидали з окружної комісії нардепів. І ніхто на це уваги не звернув", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якимось дядьком із Києва вирішуються всі питання" - Порошенко

Нагадаємо, що на 11-му округу балотувалися самовисуванець Олександр Домбровський та Наталія Солейко з "Батьківщини". Вищий адміністративний суд позбавив депутатства Домбровського.

"Хочу звернутися до Порошенка: "Петро Олексійович, Вам потрібно відмежуватися та дистанціюватися від Домбровського". Адже його присутність у команді Порошенка кидає тінь на всю команду. Не секрет, що у свій час Порошенко проводив агітацію за Домбровського. І казав, що пишається, що така людина є в партії вінничан. Хоча та партія існує тільки де-факто, і туди входить ще Григорій Заболотний. Але Домбровський не є легітимно обраний депутат. І спільна робота з ним дискредитує Порошенка", - запевнив Свитко.

Зараз ви читаєте новину «У Вінницькій облраді Порошенка просили відмежуватися від Домбровського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути