четвер, 03 серпня 2023 21:38

У військкоматах мають працювати люди, які БАЧИЛИ ВІЙНУ – Зеленський

У військкоматах мають працювати люди, які БАЧИЛИ ВІЙНУ – Зеленський
Президент сказав про кадрові зміни у системі комплектування. Фото: president.gov.ua

Перевірки у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки виявляють багато зловживань, відверто огидних.

Висновок очевидний – у системі комплектування потрібні люди, які розуміють, що таке цінність захисту України. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Цінність, а не ціна рішень", – сказав Зеленський.

"У військкоматах мають працювати люди, які бачили війну, пройшли її. Є ті, хто, на жаль, втратив кінцівки, але не втратив гідність і не втратив Україну. Дякую їм", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті начальник з ТЦК змушував військових будувати йому садибу. У фігуранта ще й знайшли російську символіку

"Були доповіді керівника Служби безпеки Малюка та міністра внутрішніх справ Клименка. Зокрема, одне з питань – перевірка воєнкомів. Поговорили ми детально. Перевірка виявляє багато зловживань, відверто огидних", – сказав Зеленський.

Усі факти, виявлені правоохоронцями, будуть представлені суспільству, заявив президент.

"Та розслідують у межах кримінальних проваджень", – додав Зеленський.

25 липня Печерський районний суд міста Києва арештував колишнього начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова на два місяці з можливістю внесення 150 млн грн застави. Днем раніше Державне бюро розслідувань затримало експосадовця.

ЗМІ повідомили, що у родини Борисова з'явилась вілла в Іспанії за понад €3 млн, у його дружини – офісне приміщення на головній вулиці Марбельї, а також кілька дорогих автівок.

Суд арештував майно, гроші та банківські рахунки Борисова.

Зараз ви читаєте новину «У військкоматах мають працювати люди, які БАЧИЛИ ВІЙНУ – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути