субота, 21 липня 2012 12:03

У Тернополі затримали "тризубівця" за суперечку з агітаторами комуністів?

У Тернополі затримали "тризубівця" за суперечку з агітаторами комуністів?
Депутат Степан Барна (зліва) сидить у суді біля Назара Сарабуна. Фото з Facebook політика

Активіста ВО "Тризуб" Назара Сарабуна затримали ввечері 20 липня тернопільські правоохоронці.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна з  посиланням на слова  голови обласної організації Василя Лабайчука.

"За його словами, Назар Сарабун попав під підозру правоохоронців, тому що вдень сперечався з комуністами біля їхнього агітаційного намету в центрі міста, а в відділку міліції мені пояснили, що він підозрюється у нападі на офіс КПУ в Тернополі. Мені відмовили в доступі до Назара, черговий не пропускав адвоката на протязі 30 хв", - сказав Барна.

Після перебування в одному із райвідділів міліції міста Сарабуна доправили до суду. За словами депутата, після розмови із суддею, "тризубівця" відпустили. Призначили на 11.00 23 липня судове засідання у Тернопільському районному суді.

"Даний інцидент черговий раз доводить, що в державі, в якій діє режим внутрішньої окупації, т. зв. "правоохоронні органи" залишаються репресивним апаратом, який захищає бандитів і переслідує громадян, котрі стають на захист прав власної нації, ведуть боротьбу за її державність і протидіють відверто ворожим силам", - йдеться у заяві "тризубівців" на їхньому сайті.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі затримали "тризубівця" за суперечку з агітаторами комуністів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути