Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2013 17:59

У Тернополі "свободівці" влаштували масову бійку з "Беркутом"
7

Фото: Фото: прес-служба "Свободи"

Виїзну колегію за участі представника Адміністрації Президента України у Тернополі зірвали місцеві "свободівці". Депутати різних рівнів під керівництвом нардепів Олега Сиротюка та Михайла Головка з бійкою прорвали кільце "Беркуту", які обороняли вхід до приміщення, де проводилася колегія.

"Свободівці" вимагали відставки губернатора області Валентина Хоптяна, який, за їхнім переконанням, блокує роботу обласної ради.

"Хоптян дав злочинний наказ міліції не пускати народних депутатів на колегію. Біля входу зібралося десь із сотня правоохоронців – "Беркут" і люди у цивільному, які не представлялися. Коли ми спробували пройти, то вони не зважали навіть на жінок – тягали їх за волосся і кидали на землю. Постраждали наші депутати облради Марія Чашка і Наталя Турецька – вони вже зняли побої", - розповідає Gazeta.ua Михайло Головко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Тернопілля посварився зі "свободівцями" і викликав міліцію

"Свободівці" врешті прорвалися на колегію. Головко з мегафоном сказав усім присутнім не підкорятися наказам губернатора Хоптяна та президента Януковича. У цей час ні Хоптяна, ні представника Адміністрації Президента - Олександра Нефьодова у залі вже не було. Колегію у результаті так і не провели.

"Валентин Хоптян - це хам, боягуз і пияк. Саме через нього обласна рада не може нормально працювати другий рік. Він дав наказ своїм людям не приходити на засідання ТВК і через це 19 депутатів не можуть виконувати свої повноваження", - продовжує Головко.

"Свободівці" заявили, що переслідуватимуть Хоптяна доти, доки він не піде у відставку, а ТВК не введе в облраду депутатів.

Напередодні "свободівці" уже мали сварку з губернатором у його кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі "свободівці" влаштували масову бійку з "Беркутом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

147

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути