субота, 29 вересня 2012 17:57

У Тернополі невідомі підпалили 16 тисяч газет "Свободи"
9

Фото: Фото: Андрій Янович

Близько 20 пачок, з агітаційними газетами ВО „Свобода" обгоріли в ніч на 29 вересня в холі готелю "Україна", в центрі Тернополя. Кілька тижнів тому тираж викрали, а напередодні міліція повернула його власникам. Вогонь пошкодив 16 тисяч примірників часопису.

"Точної причини пожежі не знаємо, але думаємо, що сталося все не просто так. В газеті було опубліковано інформацію про кандидатів від влади на Тернопільщині, зокрема про самовисуванців, які будуть підтримувати Партію регіонів. Звичайно, що поширення такої інформації комусь не вигідно", ? розповів Gazeta.ua депутат облради від "Свободи" Роман Навроцький.

За словами "свободівців", хтось вибив вікно в дверях готелю, і підпалив пачки, які стояли в коридорі. В той же час в міліції заявляють, що, скоріш за все, видання почало тліти від недопалку.

"Наші працівники працювали там з самого ранку. Попередня версія причини пожежі – недопалок. Політики трохи перекручують інформацію, кажучи що хтось розбив вікно і зробив підпал. Насправді горіти почало всередині, а вікно в дверях вибили пожежники, аби добратися всередину", ? заявив речник обласної міліції Петро Колісник.

В міліції нагадують, що ці газети вже один раз були вкрадені через необережність „свободівців".

"Газети зберігалися в холі готелю, без нагляду, і їх просто винесли звідти безхатьки, аби здати на макулатуру. Коли міліція знайшла газети і повернула їх "Свободі", то власники знову поскладали їх в коридорі без нагляду", ? сказали у міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі невідомі підпалили 16 тисяч газет "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

130

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути