середа, 31 жовтня 2012 22:07

У "Свободи" велика частина електорату неідеологічна – Голобуцький

У "Свободи" велика частина електорату неідеологічна – Голобуцький
На думку Голобуцького, багато хто голосував за "Свободу", виходячи не з ідеологічних міркувань, а щоб проти інших. Фото: facebook.com

ВО "Свобода" відповіла на запит виборців, які хотіли побачити в парламенті якийсь свіжий політичний проект.

Так вважає Олексій Голобуцький, заcтупник директора Агентства моделювання ситуацій, про що він сказав на прес-конференції в Києві.

"У багатомандатних виборах, у списках, звичайно, є сюрпризи. Ми бачимо великий успіх "Свободи". Впевнений, судячи не тільки з соціології, а й зі спілкування з людьми, що велика частина електорату "Свободи" все-таки неідеологічна. Особливо в Києві, де вони отримали більше відсотків, ніж Партія регіонів. Це все ж таки бажання людей бачити в парламенті щось нове. Тобто "Свобода" відповіла на запит того якогось свіжого політичного проекту", – зазначив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Широкої демократичної коаліції в парламенті не буде - експерт

За його словами, зайшовши в політичну боротьбу, коли почалися ці розмови про зняття/не зняття кандидатів, "УДАР" почав себе вести, як звичайна українська політична сила, де слово нічого не варте і т. д.

"Тому певна кількість людей все ж таки переорієнтувалася саме на "Свободу". Причому, не виходячи з якихось ідеологічних міркувань, а виключно з того, щоб проголосувати за кого завгодно, тільки не за Партію регіонів чи "Батьківщину", і вагаючись із приводу "УДАРу", – переконаний Голобуцький.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободи" велика частина електорату неідеологічна – Голобуцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути