субота, 24 листопада 2012 11:58

У "Свободі" планують після наступних парламентських виборів сформувати у Раді більшість

У "Свободі" планують після наступних парламентських виборів сформувати у Раді більшість
"Свободівці" розграховують на щонайменше найбільшу фракцію у ВР. Фото: podrobnosti.ua

"Свобода" не виключає, що в результаті наступних парламентських виборів зможе сформувати у Верховній Раді самостійну більшість.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів кандидат у народні депутати від партії ВО "Свобода" по скандальному 223-му окрузі Юрій Левченко.

"Якщо ми будемо показувати, що виконуємо свої обіцянки, то люди на наступних виборах нас більше підтримають. Тоді ми вже матимемо більшість, з якою зможемо втілювати в життя докорінні зміни, про які йдеться в нашій програмі", - наголосив він.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи планує "Свобода" сформувати самостійну більшість, Левченко наголосив: "І це також. Наскільки це реально, зараз сказати складно, бо вибори тільки закінчилися і до наступних треба ще дожити. Та ще місяць тому, якби хтось, крім самих "свободівців", серйозно розповідав, що у "Свободи" буде більше 10%, то на нього дивилися б, як на божевільного. Казали, що ми взагалі не пройдемо до парламенту".

"Свободівець" переконаний, що щонайменше партія зможе отримати найбільшу у парламенті фракцію.

"Тому я не відкидав би можливості, що отримаємо самостійну більшість. Але поки ми не знаємо яка буде система, як пройдуть президентські вибори. Тому, щонайменше, на наступних виборах отримати найбільшу фракцію у Верховній Раді, навколо якої зберуться інші здорові сили — це абсолютно реально", - запевнив Левченко.

Він також наголосив, що результати "Свободи" на цих парламентських виборах для партії несподіванкою не стали. Левченко пояснив, що соціологічні служби завжди занижували рейтинги "Свободи" і реального стану речей ніхто не показував.

"Кажуть, що за нас проголосував так званий протестний електорат. Але ж протестний електорат взагалі на вибори може не прийти чи проголосувати за інших. Ми ж єдині, хто послідовно показував альтернативу. Ми єдина партія, принаймні в Києві, яка ставить агітаційні намети не тільки під час виборів, постійно роздаємо наші газети, постійно займаємося цільовими акціями, конкретними речами і допомагаємо людям", - підкреслив "свободівець".

Він додав: "Тому можна впевнено казати, що ми змогли сильно вирости за останні роки і зберегти свій результат".

Детальніше інтерв'ю зі "свободівцем" Юрієм Левченком читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" планують після наступних парламентських виборів сформувати у Раді більшість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути