пʼятниця, 16 листопада 2012 01:56

"Свобода" зробить у парламенті переворот — психотерапевт

"Свобода" зробить у парламенті переворот — психотерапевт
Фото: РІА Новости

Всеукраїнське об'єднання "Свобода", яке пройшло до Верховної Ради за результатами парламентських виборів — це бомба сповільненої дії.

Про це сказав у коментарі Gazeta.ua столичний психотерапевт, графолог та фізіогноміст Григорій Семчук. Він аналізує суспільні настрої у країні та поведінку виборців на найближчі роки.

"Свобода" буде завойовувати чим далі, тим більше прихильників, - вважає Семчук. - Це — бомба сповільненої дії. У нас же вся політика зав'язана на бізнес-інтересах. Виборці — не ідіоти, вони це чудово розуміють. А тут з'являється людина і політична сила, яка змінює сприйняття процесу. Українці раптом усвідомлюють, що не все вирішують бізнес-інтереси і клани. Саме тому "Свобода" зробить у парламенті переворот. Бо виборці побачать, що прийшли люди, які у щось вірять і готові стояти за це насмерть".

Симоненко ж, на думку експерта, стояти не буде насмерть.

"А Тягнибок буде. Він належить до людей, які свято вірять у традиції. Для них Україна — не порожній звук. Навіть якби Тягнибоку запропонували переїхати до Швейцарії, він би відмовився, бо для нього це не має ніякого смислу", - додав Семчук.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" зробить у парламенті переворот — психотерапевт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути