понеділок, 14 листопада 2011 12:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У СІЗО розповіли, що Тимошенко відмовилася здавати кров на аналіз

У СІЗО розповіли, що Тимошенко відмовилася здавати кров на аналіз

Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в понеділок відмовилася здавати кров для лабораторного дослідження.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

Як наголошується в повідомленні, медичні працівники пенітенціарної служби запропонували Тимошенко провести лабораторне дослідження її крові в умовах медичних установ пенітенціарної служби з "збереженням конфіденційності медичної інформації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко міжхребетна грижа чи невралгія - Євгенія Карр

"Від запропонованого обстеження Ю. Тимошенко відмовилася. Наразі стан її здоров'я продовжує контролюватися медперсоналом Київського слідчого ізолятора", - наголошується в повідомленні.

Зазначимо, що останнім часом здоров'я Тимошенко значно погіршилося. Зокрема повідомлялося, що в неї проблеми зі спиною і вона не може пересуватися. За словами захисника Сергія Власенка, Тимошенко перебуває у вкрай тяжкому стані і навіть не може виходити на зустріч з адвокатами.

Соратники екс-прем'єра впевнені, що належну медичну допомогу їй не надають, а на лікарів тиснуть. Таким чином, за словами однопартійців, влада намагається вбити Тимошенко в СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО розповіли, що Тимошенко відмовилася здавати кров на аналіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути