вівторок, 13 січня 2015 13:18

У "Самопомочі" готові голосувати за єдиний закон про судову реформу

У "Самопомочі" готові голосувати за єдиний закон про судову реформу
PHL

Народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв вважає правильним рішення депутатів об'єднати два законопроекти - президентський і депутатський щодо суддівської реформи.

Про це він розповів журналістам у парламенті, - передає кореспондент Gazeta.ua

"Є група дуже толкових депутатів у парламенті, колишніх правників, які бачили, що з нинішніми судами нічого неможливо зробити. Можна навіть освіту не отримувати, бо всі твої знання нічого не варті. Вони створили закон. Є президент, який дуже хоче, щоб ініціатива належала йому. В принципі, це добре для суспільства, коли політики змагаються за право, щоб зробити справедливий суд. Гірше, коли вони цього не роблять. Оскільки є багато конкурентів, то найрозумніше їх об'єднати, що і зробили", - розповів він.

Соболєв зазначив, що на збір поправок до єдиного законопроекту є два тижні: "Тепер за законом є два тижні на збір поправок, щоб всі вичитали закон і побачили, що в ньому варто залишати, а що додати. Далі ми готові голосувати і приймати".

Нагадаємо, що Верховна Рада взяла за основу два законопроекти в рамках судової реформи – варіант президента Петра Порошенка та проект депутатів, який презентувала віце-спікер Оксана Сироїд.

Зараз ви читаєте новину «У "Самопомочі" готові голосувати за єдиний закон про судову реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути