субота, 19 жовтня 2013 01:29

У Рудьковського показали зміст закону для лікування Тимошенко за кордоном

Текст проекту закону про внесення змін до Кримінально-виконавчого і Кримінального процесуального кодексів України (щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном) № 3444, автором якого є народний депутат від Партії регіонів Микола Рудьковський, досі не оприлюднений на порталі парламенту.

Водночас, як повідомив Forbes помічник Рудьковського Андрій Гусак, згідно із документом висновок про необхідність лікувати ув'язненого за кордоном ухвалює лікарська комісія, а рішення про виїзд на лікування приймає суд.

Він також визначає спосіб транспортування в'язня на лікування та термін лікування. За рішенням іноземних лікарів термін лікування може бути продовжений. Після закінчення лікування в'язень повинен повернутися в Україну і продовжити відбувати покарання. Час лікування буде зараховуватися до терміну відбування покарання.

Помічник Рудьковського також надав копію тексту законопроекту.

Автор: Фото: Forbes
 

Автор: Фото: Forbes
 

Автор: Фото: Forbes
 

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко прийняла пропозицію лікуватися у Німеччині, а екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс подали президенту України клопотання про помилування Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Рудьковського показали зміст закону для лікування Тимошенко за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути