вівторок, 20 березня 2012 13:07

У "Регіонах" хочуть, аби "бютівці" вибачилися перед Богословською

У "Регіонах" хочуть, аби "бютівці" вибачилися перед Богословською

Партія регіонів вважає, що "бютівці" мають вибачитися перед "регіоналкою" Інною Богословською за те, що минулої п'ятниці зірвали її брифінг.

Про це на брифінгу у ВР сказав лідер фракції Олександр Єфремов.

"Наші колеги, які тут влаштовували свавілля щодо народного депутата Богословської, також мають вибачитися. Керівник фракції сказав: ми теж попросимо вибачення. Ми вибачилися (за поведінку Петра Мельника), а наші колеги з БЮТу поки не вибачилися перед Богословською", - зазначив він.

Єфремов розповів, що вчора після погоджувальної ради поговорив із Мельником, який пообіцяв вибачитися перед Іриною Геращенко, що сьогодні і зробив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість випадків, коли чоловіки-політики гнобили жінок

"Якщо людина відчує за собою провину, вона обов'язково вибачиться. Тут не може бути двох думок. У нас такі люди у фракції — якщо відчувають, що десь мають провину, тим паче перед жінкою, обов'язково це зроблять", - зауважив "регіонал".

Говорячи про те, що Богословській зірвали брифінг, а Геращенко намагалися винести з виборчої дільниці, лідер "регіоналів" наголосив, що інколи морально можна образити людину набагато більше, аніж фізично.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" хочуть, аби "бютівці" вибачилися перед Богословською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути