середа, 01 червня 2016 10:52

У Раді погрожують звільненням Клімкіна

У Раді погрожують звільненням Клімкіна
Фото: nvip.com.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повинен запропонувати кандидатури послів у низку країн та представників від України в НАТО.

Про це на засіданні парламенту заявив депутат від "Народного фронту" Ігор Гузь.

"Коли буде посол України в Республіці Білорусь? Яка причина, що ви (президент Петро Порошенко - Gazeta.ua) не призначаєте? Петро Олексійович, коли буде посол нашої держави в Грузії, Казахстані? У липні буде саміт НАТО у Варшаві. У нас нема представника в НАТО. Чого не вистачає, щоб знайти гідних дипломатів? Які б захищали інтереси Української держави.

Якщо протягом тижня МЗС і Адміністрація президента не приймуть адекватних дій щодо призначення послів у низку країн, має бути зареєстрована постанова про звільнення міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Якщо не може запропонувати главі держави гідних послів - хай іде геть", - сказав Гузь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шабунін звинуватив Порошенка в саботуванні судової реформи

Зазначимо, на сьогоднішній день Україна не представлена на рівні послів в 10 країнах, а також у двох організаціях — місії при НАТО та представництві в координаційних інститутах СНД.

Зараз ви читаєте новину «У Раді погрожують звільненням Клімкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути