вівторок, 04 жовтня 2016 11:29

У Раді ініціюватимуть розширення санкцій проти Росії

У Раді ініціюватимуть розширення санкцій проти Росії
Фото: УНІАН

Фракція "Народний фронт" ініціюватиме ухвалення законопроекту щодо розширення санкцій проти Росії.

На цьому наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час погоджувальної ради, передає "УНІАН".

"Кремлівський режим продовжує свавілля. Час не лише продовжувати, а й розширювати санкції. "Народний фронт" ініціюватиме законопроект про розширення санкцій проти Росії", - заявив Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді виступили з новою вимогою щодо ЦВК

"Україна має задавати темп у розширенні міжнародного тиску на державу-агресора. Повинні розширити санкції і вимагати цього у наших міжнародних партнерів", - сказав керівник фракції.

Він зазначив, що країна-агресор продовжує порушувати домовленості, обстрілює українських військових та мирне населення. Ще одним доказом для розширення покарань, за словами Бурбака, стало безпідставне затримання у Москві українського журналіста Романа Сущенка.

"Сьогодні отримали ще один доказ, який не залишає жодних сумнівів, що штрафи варто не лише продовжувати, а й розширювати. Закликаємо МЗС вжити всіх можливих заходів, щоб з'ясувати обставини затримання й умови утримання Романа Сущенка", - звернувся до уряду Бурбак.

"Маємо навести порядок всередині нашого інформаційного простору. "Народний фронт" вкотре наголошує на своїй вимозі – видворення за межі країни російського ляльковода Шувалова, який формує антиукраїнську політику телеканала "Інтер", - зауважив Бурбак.

У четвер, 6 жовтня, у парламенті можуть порушити питання про запровадження віз із Росією. Із такою пропозицією виступив голова Верховної Ради Андрій Парубій через затримання в Росії журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка.

Зараз ви читаєте новину «У Раді ініціюватимуть розширення санкцій проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути